Informasjon


Orientering om vigsel

Tider
I kirkene i Vestby er tidene for vigsel lørdag kl 12.00, 14.00 og 16.00.
Ønskede tidspunkt vil reserveres fortløpende i rekkefølgen de mottas. Dette skjer manuelt etter at vi har mottatt deres registrering. Dersom deres ønskede tid skulle være opptatt vil dere få beskjed om dette.

Vi har kun kapasitet til 3 vielser pr lørdag. Muligheten for vigsels stenges de lørdager det er konfirmasjonsgudstjenester.

Andre tider og steder
I noen tilfeller er det også mulighet for vigsel andre ukedager. Da kan også tidspunktet diskuteres. Det er også åpnet for at prestene kan vie andre steder enn i kirkene. Dette må søkes om spesielt i hvert tilfelle. Ta kontakt med kirkekontoret for dette.

Hjelp til å bruke påmeldingsskjemaet

  1. Trykk på "Jeg vil gjøre en ny registrering"
  2. Velg ønsket kirke for å se ledige tider mellom datoene dere legger inn (både fra og til må legges inn for at alle aktuelle vigselstidspunkt skal dukke opp).
  3. Velg ønsket tid
  4. Trykk på "Gå videre" helt nederst på siden.
  5. Etter å ha logget inn med fødsels- og personnummer, og engangskode fra SMS kan dere legge inn øvrig informasjon og ønsker i skjemaet.
  6. Husk å trykke "Send" nederst på siden når skjemaet er ferdig utfylt. Da vil dere få opp en bekreftelse på at forespørselen om vigsel er registrert.

Ønskede tidspunkt vil reserveres fortløpende i rekkefølgen de mottas. Dette skjer manuelt etter at vi har mottatt deres registrering. Dersom deres ønskede tid skulle være opptatt vil dere få beskjed om dette. Ønsker dere å redigere en registrering dere tidligere har sendt inn kan dere gjøre dette ved å trykke på "Jeg har en tidligere registrering", og logge inn med fødsels- og personnummer, og mobilnummeret som er registrert på en av ektefellene.